Presentació

PRESENTACIÓ


Des de 1994 la nostra empresa ofereix activitats culturals, exposicions i conferències, a entitats i ajuntaments.
Actualment són ja més de tres-centes exposicions fetes per diferents pobles de Catalunya.
En aquest temps ens hem apropat a petits i grans, amb les experiències viscudes en viatges d´aventura i, amb tots ells, hem descobert el món silenciós de les papallones, les tècniques i secrets dels diorames i el procés creatiu del món de l´artista.

Exposicions i Conferències: activitats culturals per ajuntaments, escoles, centres cívics i entitats culturals (itinerants).
Creacions artístiques i Projectes de decoració (venda o lloguer).

13/8/10

Un pas per la vida

En aquesta exposició artística el diorama és el mitjà per a representar pensaments, reflexions etc., que tots tenim en el transcurs de la nostra vida.


Exposició formada per 12 diorames amb els mobles expositors adaptats a les seves mides,(Es pot ampliar).

Els temes nadalencs han estat substituits per altres de facturació pròpia, utilitzant els diorames com una forma d´expressió personal i creativa, per a mostrar en ells pensaments, idees, vivències i reflexions que, com molts de vosaltres, m´he fet o he tingut al llarg de la vida.
Així doncs, aquests nous diorames prenen una altra dimensió, cadascun d´ells és únic, on la figura perd el protagonisme dels altres diorames, per a convertir-se en una peça complementària que m´ajuda a definir el concepte que vull expressar.
Tots ells són el resultat d´una necessitat d´expressar, crear i disfrutar.

Activitats complementàries:
Inauguració amb visita guiada.
Interessant per fer visites guiades, escolars a partir de 8-10 anys.
Conferència: la tècnica del diorama.